PARTNERS NATIONALE KERSENPARTY 2022

Van wijn, kaas en vlees tot natuurlijk het heerlijke fruit (kersen!) uit FruitDelta Rivierenland. Op de Nationale Kersenparty zetten onze partners hun beste (culinaire) beentje voor. En wat te denken van de andere partners zonder wie hét netwerkevent van de fruitdelta niet mogelijk was geweest!


Word partner in 2023

Zijn streekproducten uw business en wilt u zich presenteren op de volgende editie van de Nationale Kersenparty? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, dan staat u mogelijk dit jaar hieronder.

Ik wil mijn streekproducten laten proeven!
Image

FruitDelta Rivierenland

Een krachtig samenwerkingsverband van overheid, onderzoek/onderwijs, organisaties, ondernemers en ondernemende inwoners. Wij slaan de handen ineen om de agribusiness, logistiek & vestigingsklimaat bedrijven en recreatie & toerisme in onze regio een boost te geven.

Website

Meer weten over FruitDelta Rivierenland? Bezoek de website.

www.fruitdelta.nl

VNO-NCW Rivierenland

VNO-NCW Rivierenland staat voor een optimaal ondernemersklimaat. Zij vertegenwoordigt daarvoor de achterban in belangrijke commissies en overlegplatforms en lobbyt samen met lokale ondernemersverenigingen, MKB-Nederland Midden e.a. Bestuursleden zijn werkgevers, groot en klein, uit diverse sectoren.

Website

Meer weten over VNO-NCW Rivierenland? Bezoek de website.

Klik hier

Gemeente Buren

Gemeente Buren telt ruim 27.000 inwoners die in de stad Buren of in één van de 15 dorpen wonen. De gemeente heeft een rijke (cultuur)historie en er zijn schitterende monumenten te bewonderen. Het gelijknamige vestingstadje Buren heeft historische banden met het Huis van Oranje en trekt jaarlijks duizenden bezoekers.

Website

Meer weten over gemeente Buren? Bezoek de website.

www.buren.nl

ROC Rivor

ROC Rivor is een regionaal opleidingen centrum met hoofdvestiging in Tiel. ROC Rivor geeft aandacht aan ambitie. Zij laat studenten kansen ontdekken en talenten verder ontwikkelen. Dankzij de persoonlijke aandacht en intensieve begeleiding kunnen studenten zich optimaal ontwikkelen. ROC Rivor levert niet alleen kwaliteitsonderwijs, maar biedt meer. De ontwikkeling als mens en student staat centraal.

Website

Meer weten over ROC Rivor? Bezoek de website.

www.rocrivor.nl

Provincie Gelderland

De grootste provincie van Nederland! Elke dag werken de 1.500 medewerkers eraan om Gelderland mooi, schoon en welvarend te houden. Dat doen zij met veel motivatie en kennis, en uiteraard samen met inwoners, allerlei organisaties en andere partijen. Samen zoekt de Provincie telkens naar nieuwe passende oplossingen voor complexe maatschappelijke opgaven zoals energietransitie, mobiliteit en milieu.

Website

Meer weten over Provincie Gelderland? Bezoek de website.

www.gelderland.nl

Fruit Tech Campus

Fruit Tech Campus is een unieke samenwerking met het bedrijfsleven en Yuverta & Aeres. Wij maken werk van de vernieuwing van fruitonderwijs! Zo kunnen we de beschikbaarheid van voldoende talent met de juiste kennis en kunde voor onze fruitsector verhogen. Dat is een belangrijke randvoorwaarde voor een fruitsector die klaar is voor de toekomst.

Website

Meer weten over Fruit Tech Campus? Bezoek de website.

www.fruittechcampus.nl

Heerlijkheid Eck & Wiel

Heerlijkheid Eck en Wiel in de gemeente Buren is een schitterend landgoed van ruim 7 hectare, gelegen aan de rand van het pittoreske dorp Eck en Wiel, midden in de Betuwe. Het is omringd door water, fruitgaarden en blatende shapen. Het staat garant voor rust, ruimte, natuur en genieten van al het heerlijks dat het landgoed te bieden heeft.

Website

Meer weten over Heerlijkheid Eck en Wiel? Bezoek de website.

www.heerlijkheideckenwiel.nl/

Van Dillen Bouwgroep

De succesformule van Van Dillen Bouwgroep is al sinds 1724 servicegerichte kwaliteit. Wat ooit begon als aannemersbedrijf met een geïntegreerde timmerfabriek en medewerkers die voor woningcorporaties mutatiewoningen en serviceopdrachten uitvoerden, groeide uit tot een bedrijf met vijf werkmaatschappijen en 130 betrokken medewerkers.

Website

Meer weten over Van Dillen Bouwgroep? Bezoek de website.

www.vandillen-bouwgroep.nl

De Fruitmotor

De Fruitmotor wil de fruitteler een eerlijke prijs voor zijn restappels bieden met daarbovenop een biodiversiteitspremie. Zo komt er ruimte om te investeren in wat we allemaal belangrijk vinden: een rijke bodem, rijk insectenleven, schoon slootwater, meer wilde bijen en een bloemrijk landschap. Zo combineren we écht genieten van eerlijke producten met goed zijn voor onze omgeving en de natuur.

Website

Meer weten over de Fruitmotor? Bezoek de website.

www.defruitmotor.nl
Image

Restaurant De Hofhouding

Restaurant de Hofhouding is midden in de Betuwe in oranjestad Buren gevestigd. Laat u verrassen door de gezellige sfeer binnen of geniet op het ruime terras. Het restaurant hoopt u te mogen verwelkomen aan de Onderdreef en te laten genieten van alles wat hij te bieden heeft.

Website

Meer weten over De Hofhouding? Bezoek de website.

www.dehofhouding.nl

Verbeek Eieren

Verbeek Eieren uit Lienden laat u op de Nationale Kersenparty genieten van zijn Betuwse Kakelroom, een echte delicatesse. De room, een milde advocaat, wordt ambachtelijk gemaakt van Betuwse scharreleieren. Om zelf van te genieten, maar ook zeer geschikt om cadeau te geven! Verbeek Eieren verkoopt de room via zijn automaten.

Website

Meer weten over Verbeek Eieren? Bezoek de website.

www.verbeekeieren.nl

Betuws Wijndomein

Met 7 hectare en ruim 21.500 stokken is het prijswinnende Betuws Wijndomein één van de grotere wijngaarden van Nederland. Sinds 2004 werkt zij ambachtelijk, duurzaam en op een natuur- inclusieve manier met respect voor mens en dier. Met behulp van speciale druivenrassen maakt het Betuws Wijndomein kwalitatief hoogwaardige Nederlandse wijnen.

Website

Meer weten over Betuws Wijndomein? Bezoek de website.

www.betuwswijndomein.nl

Puur Betuws

Alle leden van Puur Betuws willen via de ontwikkeling, verkoop en distributie van lokale producten de beweging versterken die voedsel gezonder, biodiversiteit groter, werkgelegenheid socialer en verdienmodellen voor regionale producenten beter maakt, waardoor de regio als geheel gezonder, sterker en aantrekkelijker wordt.

Website

Meer weten over Puur Betuws? Bezoek de website.

www.puurbetuws.nl

Kersen en theetuin Molenweg

Bij Kersen en Theetuin Molenweg in Zoelmond kunt u terecht voor heerlijke Betuwse kersen en diverse andere fruit- en streekproducten. In de gezellige theetuin kunt u in het zomerseizoen 7 dagen per week genieten van kersen en een warm of koud drankje drinken.

Website

Meer weten over Kersen en theetuin Molenweg ? Bezoek de website.

www.betuwsekersentuin.nl

Forelvisserij Maurik

Beleef bij Forelvisserij Maurik een spectaculair dagje uit met een mooie visvangst als resultaat. De vijvers bieden uitdaging voor de ervaren sportvisser, maar ook voor de beginneling. Naast de visvijvers is er een horecagedeelte, met een prachtig terras vanwaar u uitkijkt op het water.

Website

Meer weten over Forelvisserij Maurik? Bezoek de website.

www.forelvisserijmaurik.nl