PARTNERS NATIONALE KERSENPARTY 2019

De Nationale Kersenparty zou niet compleet zijn zonder de samenwerking met uitstekende partners . Zij presenteren zichzelf en/of hun overheerlijke streekproducten tijdens de party.

Van wijn, kaas en vlees tot natuurlijk het heerlijke fruit (kersen!) uit FruitDelta Rivierenland. Op de Nationale Kersenparty zetten onze partners hun beste (culinaire) beentje voor. En wat te denken van de andere partners zonder wie hét netwerkevent van de fruitdelta niet mogelijk was geweest!


Word partner

Zijn streekproducten uw business en wilt u zich presenteren op de Nationale Kersenparty? Of heeft u iets anders moois te bieden dat absoluut niet mag ontbreken? Ook kunt u sponsor worden en op die manier zichtbaar zijn op het netwerkevent van het jaar. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Ik wil partner of sponsor worden!
Image

FruitDelta Rivierenland

Een krachtig samenwerkingsverband van overheid, onderzoek, onderwijs, ondernemers en ondernemende burgers. Wij slaan de handen ineen om de agribusiness, economie & logistiek en recreatie & toerisme in onze regio een boost te geven.

Website

Meer weten over FruitDelta Rivierenland? Bezoek de website.

www.fruitdelta.nl

Gemeente Zaltbommel

Zaltbommel is meer dan de stad; een buitengebied van 11 dorpen met bruisende ontwikkelingen, levendige woonwijken, veel bedrijvigheid, moderne voorzieningen, schitterende monumenten én een rijke (cultuur)historie.

Website

Meer weten over gemeente Zaltbommel? Bezoek de website.

www.zaltbommel.nl

Gemeente Maasdriel

De gemeente Maasdriel ligt in de Bommelerwaard aan de A2 tussen Utrecht en Den Bosch. De 11 dorpen, tussen de Maas en de Waal, maken samen een ondernemende gemeente met veel mogelijkheden voor wonen en werken in het rivierenlandschap. De gemeenten Zaltbommel en Maasdriel werken verregaand samen.

Website

Meer weten over gemeente Maasdriel? Bezoek de website.

www.maasdriel.nl

Geldersch Landschap & Kasteelen

Geldersch Landschap & Kasteelen beheert natuurterreinen, kastelen en landgoederen. Zo blijft de karakteristieke rijkdom van Gelderland behouden en beschermd en kan iedereen er nu en in de toekomst van genieten.

Website

Meer weten over Geldersch Landschap & Kasteelen? Bezoek de website.

www.glk.nl

Koetshuis Kasteel Ammersoyen

Een prachtige historische locatie waar veel te beleven valt: koffie, lunch, lunch, high tea of high wine. Binnen of op ons terras met wijds uitzicht op het kasteel en de omgeving. Ook voor het vieren van een huwelijk, jubileum of verjaardag en wijn- & spijscursussen, workshops en seminars.

Website

Meer weten over Koetshuis Kasteel Ammersoyen? Bezoek de website.

www.koetshuis-kasteel-ammersoyen.nl

Cultuurfestival Bommelerwaard

Drie maanden lang - van 1 juni t/m 14 september - zijn er activiteiten rondom cultuur, natuur en kunst. Zoals openluchtfilms, dans, een theaterwandeling, tentoonstellingen en concerten. Of fiets en wandel speciale routes en ontdek de schatten en historie van deze unieke regio.

Website

Meer weten over Cultuurfestival Bommelerwaard? Bezoek de website.

Klik hier